The Game of Bone

gameofbones.net

Игра На Коски – Тоа Е Игра На Тронови, Но Порно

Игра на Тронови беше неверојатен извор на порно пародии низ годините. Кога ќе размислите за ТОА, не е тешко да се направи и ххх пародија врз основа на приказната. Се е толку сексуално интензивно и сите ликови се или попалени или ороспии. Иако имало некои обиди за пародија на Игра на Тронови, тие не биле толку успешни. Тоа се додека Не започна Играта На Коските, што е неверојатно. Тие знаеја кои ликови да изберат од оригиналната приказна и како да ги спарат на таков начин што дејството ќе биде едноставно лудо. Уживав во оваа игра повеќе од еднаш, и ги знам сите детали кои ќе ве натераат да ја играте вечерва. Погледнете ги во овој свеж преглед.

Ликови Ќе Се Ебам Во Оваа Игра

Кога станува збор за Игра на Тронови, има многу ликови на кои може да се заљубите. Но најдобрите тројца Се Серси, Денерис и Марџори. Ова се трите девојки во кои ќе уживате во Играта На Коските. И начинот на кој тие се пресоздадени е појавување на реалноста е прекрасен начин. Како да ја гледаш оригиналната серија. И бидејќи веќе знаете како изгледаат голи, ќе видите за себе дека програмерите направиле одлична работа дизајнирајќи ги. Сега да видиме во какви чудни авантури се впуштаат овие три курвести младенчиња.

Сексот Игра Во Играта На Коските

Играта доаѓа со некои луди секс сцени. Ќе добиете за да си играат со овие ликови преку диви сценарија. Четвртиот лик кој се појавува во оваа игра е Тирион, кој го поминува своето време во тројка на Железниот Трон со својата сестра Серсеј и жешката Марџори. Во исто време, има и петти лик, Кал Дрого, кој е прикажан во класичната секс сцена во која за прв пат се ебел Со Денерис. Згора на тоа, ќе добиете три девојки во лезбејска авантура, но исто така и гангбанг со војници. Нема да ти кажам повеќе. Ќе те оставам да си играш. Уживајте!

Преглед На Добрите

  • Одлична Порно Игра Пародија
  • Прикажува Сцени Од Приказната
  • Инцест Секс Акција

Преглед Лошите Страни

  • Карактерите Не Кажуваат Ништо

Повеќе Страници Слични На TheGameofBone

Приказ На Повеќе Игри
Посета TheGameofBone