BangerLands 3

BangerLands3

Bangerlands 3-Një Lojë E Mahnitshme Porno Parodi

Bangerlands 3 është një lojë porno parodi bazuar Në Borderlands famshme origjinale 3. Veprimi është shumë i ngjashëm. Ju po jetoni një aventurë në të njëjtin lloj universi distopian në të cilin dhuna sundon mbi të gjitha aspektet e jetës. Në Bangerlands 3 ju do të merrni për të përjetojnë seksualitetin e atij universi, diçka që loja origjinale nuk është ofruar, por diçka që ne të gjithë duam të përjetojnë, pasi ata projektuar ato karaktere aq damn sexy. Për shkak të rregullave të së drejtës së autorit, krijuesit e kësaj parodie të lojës xxx nuk mund të na jepnin personazhet origjinale, por të gjitha babes në Bangerlands 3 po duken po aq seksi Sa Amara dhe Moze.

Grafika Dhe Personazhet e nxehtë

Grafika në këtë lojë janë të mahnitshme. Para së gjithash, ato duken ashtu si në seritë origjinale, me atë vibe vizatimore ose komike për ta. Kur bëhet fjalë për hartimin e personazheve, ata shkuan pak më tej në këtë parodi të lojës pornografike, në kuptimin në të cilin i bënë babes pak më të lakuar. Vixens kanë gjinj të mëdhenj dhe gomarë të bukur, ata janë pak më të gjatë dhe gjithashtu kanë këmbë më të gjata seksi. Por më pëlqen që ata e mbajtën atë bojë fytyre mbi ta dhe gjithashtu, më pëlqen fakti që kur zhvishen, ata ende kanë disa elementë të kostumit hapësinor në trupin e tyre, gjë që shton eksitimin dhe ju mban në dije të lojës. Në të njëjtën kohë, një tjetër gjë që unë adhuroj për lojërat e kësaj faqe është shprehjet e fytyrës së babes.

Ata me të vërtetë i bënë fytyrat e tyre të përgjegjshme për të gjithë seksin që po ndodh në veprim, me mjete fytyra të frikësuara për zogjtë që janë në pozita të nënshtruara dhe fytyra të liga për dominuesit. Duke folur për dominatorët, ata gjithashtu shtuan një karakter trans. Unë do t'ju lejoj të zbuloni se kush është zogu nga loja origjinale që ka marrë një kar në këtë xhirim xxx. Në përgjithësi, nëse keni luajtur lojën origjinale, duhet të provoni Me të vërtetë Bangerlands 3. Por është gjithashtu e shkëlqyeshme për dikë që nuk ka luajtur kurrë origjinalin.

Review Pros

  • E Duhur Porno Lojë Parodi
  • I Çuditshëm Seksi Veprim
  • Lojë E Gjatë

Rishikimi Cons

  • Duhen Disa Minuta Për T'u Ngarkuar

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me BangerLands3

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito BangerLands3