Auto Grand Fuck

grandfuckauto.tv

Auto Grand Fuck-Loja GTA XXX

Kush nuk e pëlqen serinë E LOJËRAVE GTA? Ka veprim emocionues, ka makina të shpejta, të shtëna dhe të gjitha llojet e zogjve të nxehtë. Por ajo që më shqetësonte gjithmonë për lojërat GTA është fakti që ne kurrë nuk arrijmë të shohim veprimin e çuditshëm. Ne duhet të shkojmë në klube striptizmi, të marrim prostituta dhe të kemi të dashura, madje duhet t'i marrim për një qij të shpejtë, por kurrë nuk shohim ndonjë veprim. Gjithçka është censuruar. Kjo është arsyeja Pse Auto Grand Fuck Është kaq e këndshme për të luajtur. Përveç skenave të nxehta seksuale, Auto Grand Fuck gjithashtu ju jep mundësinë të vozisni, të ndiqeni nga policia, të përfundoni misione dhe të qëlloni njerëz në rrugë.

The Graphics

Auto Grand Fuck Është një lojë e vjetër. Nuk bazohet në këstet e reja në seri. Edhe pse doli rreth vitit 2014, nuk është modeluar Në San Andreas dhe as Në Vice City. Pjesa në të cilën vozisni është modeluar në lojën e parë GTA, në të cilën do të shihni botën nga lart. Pjesa lëvizëse e lojës duket pak retro, por do të ishte shumë e komplikuar për ta bërë atë ndryshe. Një lojë pornografike që do të imitonte episodet e REJA të GTA do të ishte shumë e madhe për t'u luajtur në internet dhe shumë e shtrenjtë për t'u prodhuar për t'u dhënë falas. Por loja duket mjaft e mirë. Në fakt, duket më mirë se loja e parë GTA në të cilën bazohet.

Gameplay

Gameplay Në Auto Grand Fuck ka dy pjesë kryesore. E para është ajo në të cilën ju vozisni, futeni në shkëmbime zjarri me gangsterë dhe polici dhe misione të plota për të mbledhur para dhe pikë përvoje. Sa më shumë të përparoni aq më shumë shpërblime erotike do të merrni. Historia e lojës do të sjellë shumë gra në rrugën tuaj, por ju gjithashtu mund të merrni në klubet zhvesh dhe të marr hookers për disa veprime çuditshëm. Fakti që përmbajtja pornografike në këtë lojë vjen si shpërblim do t'ju mbajë të luani për të marrë më shumë. Kjo është ajo Që e bën Auto Grand Fuck një titull interesant.

Review Pros

  • Gta Porno Lojë Parodi
  • Gameplay Interesante
  • Shpërblime Erotike

Rishikimi Cons

  • Grafika Është Pak E Vjetër

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me AutoGrandFuck

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito AutoGrandFuck